The Bushido Club

Workshops voor particulieren

The Bushido Club biedt onder andere de volgende trainingen aan particulieren, deze trainingen zijn gericht op kind, kind én opvoeder, jongeren of volwassenen:

.

Kickboksen voor kinderen – Thema: ontdek je kracht

De trainingen voor kinderen wordt op een speelse manier gegeven. Kinderen leren hierdoor op een speelse wijze te trainen en vergroten hiermee hun zelfvertrouwen. Tijdens de trainingen wordt er ingegaan op onderwerpen waar een kind mogelijk mee te maken heeft, zoals onzeker zijn of gepest worden.

.

Kickboksen voor kinderen én opvoeder – Thema: Verbinden met elkaar

Ook de trainingen voor kinderen én opvoeder worden op een speelse manier gegeven. Kind én opvoeder zijn elkaars trainingsmaatjes en leren op elkaar te vertrouwen. De training is gericht op het vergroten van het eigen zelfvertrouwen en bevordering van de onderlinge band.

.

Kickboksen voor volwassenen – Thema (her)ontdek je kracht

De trainingen voor volwassenen zijn wat meer gericht op kracht, snelheid, explosiviteit en uithoudingsvermogen. Je leert je kracht (her)ontdekken.

.

Al onze trainingen zijn zowel geschikt voor jongens als meisjes en zowel voor mannen als vrouwen. Aan sparren doen we niet. Onze trainingen worden in de vorm van workshops aangeboden en vinden plaats in een relatief kleine groep. De trainingen gericht op kind of kind én opvoeder duren ongeveer 45 minuten en de trainingen voor volwassenen ongeveer 55 minuten. Daarnaast zijn er uiteraard ook privé trainingen te boeken op een geschikte locatie of buiten. De trainingen worden verzorgd in Den Haag.

.