Kickboksen – volwassenen

KICKBOKSEN VOOR VOLWASSENEN

Kickboksen is een leuke manier om je fitter en weerbaarder te gaan voelen! Je vergroot niet alleen je conditie, kracht en weerbaarheid, maar je verbrandt ook nog eens enorm veel calorieën.

Bij The Bushido Club bieden wij leuke intensieve afwisselende workouts aan die gebaseerd zijn op traditionele kickboks trainingen met de onderdelen: begroeten, warming-up, stretchen, techniek-, kracht- en cardio-oefeningen, cooling-down en afgroeten. De les wordt ondersteund door muziek. De technieken oefenen we met de pads, trapkussens en met elkaar.

De training is toegankelijk voor een ieder vanaf 16 jaar. Of je nou beginner of gevorderd bent, iedereen kan meedoen op eigen niveau. Er wordt zowel individueel, in duo’s als in team verband getraind.  We trainen recreatief en niet voor wedstrijden. Aan sparren doen we niet.

Op de pagina ‘Lesrooster’ en ‘Tarieven’ vind je meer informatie over wanneer de lessen plaatsvinden en wat de tarieven zijn.

Spreekt dit je aan? Plan dan nu een gratis proefles.

Mail ons gerust via info@thebushidoclub.nl om je op te geven voor een gratis proefles. Tijdens een proefles train je mee met de reguliere les, zo ervaar je hoe wij trainen en maak je gelijk kennis met je teamleden. Mocht je na de proefles  overtuigd zijn om bij ons te blijven trainen, dan zullen wij daarna het inschrijfformulier met je delen.