Little Champs Kickboxing

LITTE CHAMPS KICKBOXING

Kickboksen levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Je ontdekt je innerlijke en fysieke kracht en vergroot je zelfvertrouwen. Daarnaast verbeter je jouw reactievermogen, zelfdiscipline, respect voor jezelf en elkaar én het is tevens een goede uitlaatklep.

Wij vinden dat elk kind trots op zichzelf mag zijn, vandaar ons concept “Little Champs” waarbij wij op een positieve manier lesgeven en waarbij het kind centraal staat en niet de trainer of training. Ook staan wij regelmatig stil bij actuele onderwerpen waar een kind mogelijk mee te maken heeft, zoals gepest worden op school. De trainingen zijn toegankelijk voor een ieder en vooral geschikt voor kinderen die wat steviger in hun schoenen mogen staan.

Bij The Bushido Club kunnen kinderen al vanaf 4 jaar kennismaken met kickboksen. Wij bieden trainingen voor de jeugd aan in de volgende 3 leeftijdscategorie√ęn:
4 en 5 jaar
6 tot en met 8 jaar
9 tot en met 15 jaar

De intensiteit van de trainingen per leeftijdscategorie verschilt, omdat wij de basistechnieken aanleren op een manier die past bij de desbetreffende leeftijdscategorie. Er wordt zowel individueel, in duo’s als in team verband getraind. Om de trainingen afwisselend te houden verschilt de opbouw van de lessen, maar deze omvatten altijd een warming up, stretchen, techniek-, kracht- en cardio-oefeningen.