OVER ONS


The Bushido Club is een initiatief dat in 2017 is opgericht door hoofdtrainer Prim Choelhai vanuit een passie voor kickboks trainingen en hoe dit in combinatie met persoonlijke coaching kan bijdragen aan het (her)ontdekken van je eigen fysieke en mentale kracht en het weer in balans komen met jezelf.

Bij The Bushido Club trainen wij niet voor competities. Onze kickboks trainingen richten zich op het fysiek en mentaal sterker worden en het in balans komen met jezelf.

Vechtsport omvat naast het het sport element ook een bepaalde filosofie. Wij proberen ook deze filosofie te benadrukken, omdat dit kan bijdragen aan onze eigen persoonlijke groei. “Bushido” staat voor “De weg van de krijger”. Dit is de erecode van de samoerai. Binnen The Bushido Club houden we ons, waar mogelijk, aan de 7 principes van Bushido:

Jin  – menslievendheid
Gi  – eer en gerechtigheid
Rei  – beleefdheid en etiquette
Chi – wijsheid en intelligentie
Shin  – oprechtheid
Chu  – loyaliteit
Koh  – vroomheid

Bij ons kan ieder gezinslid trainen, van jong tot oud, vanaf 4 jaar. Naast ons aanbod van vaste groepslessen in diverse leeftijdsklassen, bieden wij ook trainingen op maat aan. The Bushido Club werkt samen met personal trainers en coaches. Onze dojo (trainingsruimte) is gevestigd in een van de trainingszalen van Sporthal Leidschenveen in Den Haag.