1-OP-1 PERSONAL FIGHT TRAINING, DUO TRAINING OF SMALL GROUP TRAINING


Kickboksen is een complete vechtsport voor het lichaam én geest. Kickboks training is voor iedereen en kan ingezet worden als een intensieve workout om je doelen te bereiken, zoals afvallen, meer spierkracht ontwikkelen, conditie of techniek verbeteren.

In ons kickboks concept train je als een kickbokser, maar zonder te sparren. Stoot- en traptechnieken gecombineerd met High Intensity Interval Training, je wordt zo fit en sterk als een kickbokser! Tijdens de training coachen wij je op jouw ontwikkeldoelen, zowel op fysiek als mentaal niveau. Welke verandering  jij ook wilt maken in jouw leven(stijl), wij staan jou hier in bij.

The Bushido Club biedt 1-op-1 personal fight training, duo training of in een kleine groep.  Deze trainingen zijn te boeken met een duur van 30 – 90 minuten. Tijdens een gratis intakegesprek zullen we jouw doelen afstemmen en hier samen met jou naar toewerken.  Het tijdstip, locatie, intensiteit, duur en niveau van de training zullen we aan jouw wensen aanpassen. 

Ben jij of zijn jullie hier in geïnteresseerd, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze Contact pagina. Tot snel!

.

.