Personal training en Small group training

.PERSONAL TRAINING EN SMALL GROUP TRAINING

“Stel jezelf gewoon een doel en probeer je eraan te houden. Want je komt altijd beter uit dan waar je begon. – Anthony Joshua”

Boks- en kickbokstraining is voor iedereen en kan ingezet worden als een intensieve workout om je doelen te bereiken, zoals afvallen, meer spierkracht ontwikkelen, conditie of techniek verbeteren.

The Bushido Club biedt personal fight training 1 op 1 of in een kleine groep van maximaal 12 personen.  Deze trainingen zijn te boeken met een duur van 30 – 90 minuten. Tijdens een gratis intakegesprek zullen we jouw doelen afstemmen en hier samen met jou naar toewerken.  Het tijdstip, locatie. intensiteit, duur en niveau van de training zullen we aan jouw wensen aanpassen. 

Hieronder uitleg van de boks- en kickbokstraining zoals door ons aangeboden:

BUSHIDO KICKBOXING

Kickboksen is een complete vechtsport voor het lichaam én geest. Het is naast zelfvertrouwen opdoen ook goed voor lichamelijke kracht, conditie, gezondheid, concentratievermogen, discipline, respect voor anderen en respect voor jezelf.  In dit concept train je als een kickbokser, maar zonder te sparren. Jong en oud, mannen en vrouwen, beginner en gevorderd, iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen op zijn / haar eigen niveau.   Stoot- en traptechnieken gecombineerd met High Intensity Interval Training, je wordt zo fit en sterk als een kickbokser! 

BUSHIDO BOXING

Boksen heeft grote voordelen, het maakt je fysiek en mentaal sterker. Je vergroot je zelfvertrouwen en zelfrespect.  In dit concept train je als een bokser, maar zonder te sparren. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen op zijn / haar eigen niveau. Stoottechnieken gecombineerd met High Intensity Interval Training, dit is de perfecte combinatie om zo fit en sterk te worden als een bokser! 

.

 

.