Kickboksen – jeugd

KICKBOKSEN VOOR KINDEREN – LITTLE CHAMPS

Kickboksen levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen! Je ontdekt je innerlijke en fysieke kracht en vergroot je zelfvertrouwen. Daarnaast verbeter je jouw reactievermogen, zelfdiscipline, respect voor jezelf en elkaar én het is tevens een goede uitlaatklep. 

Bij The Bushido Club kunnen kinderen al vanaf 4 jaar kennismaken met kickboksen. Onze trainingen zijn leuke intensieve afwisselende workouts die bestaan uit: warming-up, stretchen, techniek-, kracht- en cardio-oefeningen.

Wij bieden trainingen voor de jeugd aan in de volgende 3 leeftijdscategorieën:

  • 4 en 5 jaar
  • 6 tot en met 11 jaar
  • 12 tot en met 15 jaar

De trainingen zijn toegankelijk voor een ieder en vooral geschikt voor kinderen die wat steviger in hun schoenen mogen staan. Wij vinden dat elk kind trots op zichzelf mag zijn, vandaar ons concept “Little Champs" waarbij wij op een positieve manier lesgeven en waarbij het kind centraal staat en niet de trainer of training. Ook staan wij regelmatig stil bij actuele onderwerpen waar een kind mogelijk mee te maken heeft, zoals gepest worden op school (hier bieden wij  ook aparte weerbaarheidsworkshops voor, zie pagina ‘Workshops’).

De intensiteit van de trainingen per leeftijdscategorie verschilt, omdat wij de basistechnieken aanleren op een manier die past bij de desbetreffende leeftijdscategorie. Er wordt zowel individueel, in duo’s als in team verband getraind.  We trainen recreatief en niet voor wedstrijden.

Op de pagina ‘Lesrooster’ en ‘Tarieven’ vind je meer informatie over wanneer de lessen plaatsvinden en wat de tarieven zijn.

Spreekt dit je aan? Plan dan nu een gratis proefles.

Mail ons gerust via info@thebushidoclub.nl om je op te geven voor een gratis proefles. Tijdens een proefles train je mee met de reguliere les, zo ervaar je hoe wij trainen en maak je gelijk kennis met je teamleden. Mocht je na de proefles  overtuigd zijn om bij ons te blijven trainen, dan zullen wij daarna het inschrijfformulier met je delen.

.