SMALL GROUP TRAINING – FIGHTCAMP (16+)


Kickboks training is voor iedereen en kan ingezet worden als een intensieve workout om je doelen te bereiken, zoals afvallen, meer spierkracht ontwikkelen, conditie of techniek verbeteren! Daarnaast is het een goede uitlaatklep om je stressniveau te verlagen, je concentratie te verbeteren en zelfvertrouwen te vergroten.

Ons FightCamp concept is een leuke intensieve total body groepsles om weer fitter te worden, zowel fysiek als mentaal. In dit concept train je als een kickbokser, maar zonder te sparren. De training bestaat uit de onderdelen:

  • warmining-up
  • kickboks technieken
  • kracht
  • conditie
  • cooling-down

FightCamp is gebaseerd op een kickboks trainingsschema van 3 maanden, waarin wekelijks de focus steeds meer op een ander element komt. Op deze manier blijven de lessen afwisselend en uitdagend. Het doel is om weer fysiek en mentaal fitter te worden en beter in balans te komen met jezelf. De intensiteit van de training bepaal jij zelf, waarbij wij je uiteraard wel zullen aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen.

Deze complete training is toegankelijk voor een ieder vanaf 16 jaar, ongeacht je niveau. Om de kwaliteit van de training hoog en persoonlijk te houden bestaat het aantal deelnemers steeds uit maximaal 8 deelnemers. Je traint individueel, in duo’s of in team verband. Je oefent op elkaars bokshandschoenen en scheenbeschermers, stoot- en trapkussens of bokspalen.

Ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden? Geef je dan op via onze contractformulier op de Contact pagina en we zien je snel!

.