Workshops voor particulieren, scholen en bedrijven

The Bushido Club biedt diverse workshops en clinics aan particulieren, scholen en bedrijven.

Particulieren

Naast reguliere trainingen zal The Bushido Club regelmatig workshops aan particulieren gaan aanbieden. Deze workshops zijn gericht op kind, kind én opvoeder, jongeren of volwassenen. Enkele workshop thema’s zijn:.

  • Kickboksen voor kinderen – Thema: ontdek je kracht

De trainingen voor kinderen wordt op een speelse manier gegeven. Kinderen leren hierdoor op een speelse wijze te trainen en vergroten hiermee hun zelfvertrouwen. Tijdens de trainingen wordt er ingegaan op onderwerpen waar een kind mogelijk mee te maken heeft, zoals onzeker zijn of gepest worden.

  • Kickboksen voor kinderen én opvoeder – Thema: Verbinden met elkaar

Ook de trainingen voor kinderen én opvoeder worden op een speelse manier gegeven. Kind én opvoeder zijn elkaars trainingsmaatjes en leren op elkaar te vertrouwen. De training is gericht op het vergroten van het eigen zelfvertrouwen en bevordering van de onderlinge band..

  • Kickboksen voor volwassenen – Thema (her)ontdek je kracht

De trainingen voor volwassenen zijn wat meer gericht op kracht, snelheid, explosiviteit en uithoudingsvermogen. Je leert je kracht (her)ontdekken.

Scholen en bedrijven

he Bushido Club biedt diverse clinics aan scholen en bedrijven, waaronder:

  • Teambuilding

Iedereen heeft doelen. Deze doelen kunnen persoonlijk of zakelijk gerelateerd zijn. Het werken aan doelen geeft energie, maar kost ook energie.  Met een clinic van The Bushido Club biedt doe je op een leuke sportieve manier energie op en behoud je de focus op je doelen.

  • Weerbaarheidstraining

In deze training leer je je op een sportieve manier je grenzen te herkennen en dit aan te geven. Er wordt veel aandacht besteed aan houding en stemgebruik.

  • Communicatie

In deze training leer je je beter verwoorden zodat je je eigen prestaties of samenwerking kunt verhogen. Er wordt aandacht besteed aan feedback geven en feedback ontvangen.