WORKSHOPS VOOR PARTICULIEREN, SCHOLEN EN BEDRIJVEN


The Bushido Club biedt diverse workshops en clinics aan particulieren, scholen en bedrijven. De workshops bestaan uit een combinatie van kickboks training, weerbaarheidstraining en coaching.

Particulieren

Deze workshops zijn gericht op kind, kind én opvoeder, jongeren of volwassenen. Enkele workshop thema’s zijn:

  • Kickboksen voor kinderen – Thema: ontdek je kracht

Deze workshop is wordt aangeboden aan verschillende leeftijdsgroepen. Voor de kleinsten wordt deze workshop op een speelse manier gegeven. Tijdens de workshop wordt er ingegaan op onderwerpen waar een kind mogelijk mee te maken heeft, zoals onzeker zijn of gepest worden.

  • Kickboksen voor kinderen én opvoeder – Thema: Verbinden met elkaar

Deze workshop is gericht op kind én opvoeder. Je bent elkaars trainingsmaatje en werkt op een leuke plezierige en sportieve manier aan het bevorderen van de onderlinge band en daarmee je eigen zelfvertrouwen. Deze workshop is wordt aangeboden aan verschillende leeftijdsgroepen. Voor de kleinsten wordt deze workshop op een speelse manier gegeven.

  • Kickboksen voor volwassenen – Thema (her)ontdek je kracht

Deze workshop is gericht op volwassenen. We hebben allemaal te maken met veranderingen, of dit ons nou overkomt of iets is dat wij graag zelf willen realiseren. Dit zorgt vaak voor onzekerheid. Hoe begin je of hoe ga je hiermee om? In deze workshop leer jij je kracht te (her)ontdekken, zodat jij met voldoende zelfvertrouwen kunt omgaan met veranderingen.

Scholen en bedrijven

  • Teambuilding

Iedereen heeft doelen. Deze doelen kunnen persoonlijk of zakelijk gerelateerd zijn. Het werken aan doelen geeft energie, maar kost ook energie.  Met een clinic van The Bushido Club biedt doe je op een leuke sportieve manier energie op en behoud je de focus op je doelen.

  • Weerbaarheidstraining

In deze training leer je je op een sportieve manier je grenzen te herkennen en dit aan te geven. Er wordt veel aandacht besteed aan houding en stemgebruik.

  • Communicatie

In deze training leer je je beter verwoorden zodat je je eigen prestaties of samenwerking kunt verhogen. Er wordt aandacht besteed aan feedback geven en feedback ontvangen.